Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області інформує:

  • 115

 

Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області інформує стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів, що експортувався з Литовської Республіки

Снятинський відділ Коломийського управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів (виробник: Zejiang Zhoufu food Co. LTD, China), що експортувався з Литовської Республіки до України (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», вул. Солом´янська, 3, офіс 6, м. Київ, 03110).

Держпродспоживслужба області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Снятинський відділ Коломийського управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області по вул. Винниченка, 16.