Шановні добровольці!

  • 313

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця!

Так склалося, що добровольці – це феномен, притаманний українській армії, позаяк добровольчі настрої проявлялися в різні періоди історії України, особливо коли виникала реальна загроза державності.

Після того, як у 2014 році були розпочаті бойові дії у східній частині України, бійці добровольчих батальйонів взяли активну участь в російсько-українській з самого її початку і не допустили просування ворога вглиб держави. Саме в той час, аби боронити кордони рідної землі, лави військовослужбовців за покликом серця поповнило безліч добровольців. Хтось в мирному житті був лікарем, хтось менеджером, кухарем, програмістом, хтось був студентом та покинув навчання… Однак, їх подвиг – рятує нашу країну і сьогодні.

Серед цих мужніх воїнів – і жителі Снятинщини. Ми повинні знати Героїв в обличчя та пишатися їхньою відвагою і хоробрістю.

На жаль, російсько-українська війна безжально перекреслила всі надії та плани наших земляків. Слава їм, вічна і світла пам’ять!

Бажаю Вам – шановні добровольці – добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Віримо, що настане той день, коли все погане минеться, а в Україні знову запанує довгоочікуваний мир.

З повагою міський голова Анатолій ШУМКО

Фото без опису