Продовжується робота по заключенню та виконанню договорів про надання послуг у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення

  • 191

 

Фахівцями Снятинського відділу Коломийського районного відділу  ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ» продовжується робота по заключенню та виконанню договорів про надання послуг у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Проведено відповідні інструментальні заміри та лабораторні дослідження в ТОВ «Санвіта Груп» с. Хутір – Будилів.

Роботодавцю були надані рекомендації щодо необхідності проведення атестації робочих місць.

Крім того, було наголошено про вчасне проходження щорічних обов’язкових профілактичних медичних оглядів, що дозволяє виявити початкові, приховані, мляві форми таких хронічних захворювань як туберкульоз, новоутворення, серцево - судинні та професійні захворювання.     

А також, висвітлювалися питання профілактики інфекційних і паразитарних захворювань, попередження їх заносу та розповсюдження в колективах. Особлива увага приділялась  проведенню специфічної профілактики інфекційних захворювань, тобто імунізації  населення проти COVID – 19, кору, епідпаротиту, поліомієліту, дифтерії, правця та інших інфекцій.

Для інформаційної обізнаності було надано відповідні брошури та інформаційні листи, в яких можна  прочитати корисну інформацію з цих та інших питань.

 

Завідувачка відділення епідеміологічного

нагляду (спостереження) та профілактики

неінфекційних захворювань

Снятинського відділу Коломийського районного відділу

ДУ « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ»

Галина МАКАРЕНКО

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Інші статті

Всі статті