Конкурс на відкриття або розвиток власної справи для ветеранів!

  • 135

 

Український ветеранський фонд надає фінансування бізнесу для ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України у сфері сільського господарства та агропромислового комплексу на конкурсній основі, де можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Конкурс запустив Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів у партнерстві з благодійним фондом «МХП – Громаді».

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Останній день прийому заявок – 10 квітня 2023 року.

ВАЖЛИВО!

Усі подані на конкурсний відбір документи обов’язково мають бути завірені (скріплені) ЕЦП заявника.

Запитання  та уточнення  щодо проєкту можна надсилати на пошту  uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua (з обов’язковим зазначенням  теми листа #Варто «РобиТИ своє»).

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/

Не упустіть шанс на здійснення мрії

 

Інформує відділ економічного розвитку

Снятинської міської ради

Інші інше

Всі інше