СНЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

  • 122

Снятинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Холодильник з морозильною камерою (за ДК 021:2015-39710000-2 – Електричні побутові прилади

Відкриті торги з особливостями UA-2023-03-31-007435-а

128000,00

 грн., в т. з ПДВ

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз "або еквівалент".

Товар, який постачається, не перебував в експлуатації,стан новий, такий, що не був у користуванні, термін та умови його зберігання не порушені.

 

Кількість 16 шт.

Тип

Холодильник однокамерний

 

 

 

 

 

 

Виконання

Окремо стоїть

 

 

 

 

 

 

Розміри

84х54х60 см

 

 

 

 

 

 

Розташування морозильної камери

Верхнє

 

 

 

 

 

 

Загальний об'єм, л

114

 

 

 

 

 

 

Клас енергоспоживання

A++

 

 

 

 

 

 

Кількість компресорів

1

 

 

 

 

 

 

Кількість дверей

1

 

 

 

 

 

 

Потужність заморожування, кг/добу

2

 

 

 

 

 

 

Обсяги

 

 

 

 

 

 

 

Матеріал полиць

Ударостійке скло

 

 

 

 

 

 

Об'єм морозильної камери, л

13

 

 

 

 

 

 

Спосіб розморожування

 

 

 

 

 

 

 

Керування

Електромеханічне

 

 

 

 

 

 

Система розморожування холодильної камери

Крапельна

 

 

 

 

 

 

Об'єм холодильної камери, л

101

 

 

 

 

 

 

Система розморожування морозильної камери

Ручна

 

 

 

 

 

 

Рівень шуму, дБ

36

 

 

 

 

 

 

Функції та особливості

 

 

 

 

 

 

 

Багатопотокова система охолодження

Немає

 

 

 

 

 

 

Колір

Білий

 

 

 

 

 

 

Швидка заморозка

Немає

 

 

 

 

 

 

Відділення глибокого охолодження

Немає

 

 

 

 

 

 

Регулювання вологості

Немає

 

 

 

 

 

 

Наявність диспенсера (вода / лід)

Немає

 

 

 

 

 

 

Антибактеріальний захист

Немає

 

 

 

 

 

 

Кількість відділень морозильника

1

 

 

 

 

 

 

Додаткові можливості

Перенавішування дверей

 

 

 

 

 

 

Товар, що постачається повинен мати необхідні документи (cертифікат відповідності та/або декларація відповідності згідно до ДСТУ EN 62552:2015 (EN 62552:2013, ITD) та технічний паспорт на виріб (у разі неможливості надання технічного паспорту, учасник повинен надати довідку з посиланням на електронну версію) чи інший документ,  що підтверджують якість товару та відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинні бути оформлені відповідно до вимог законодавства України.

2.  Доставка товару здійснюється – 20 календарних днів з дати підписання договору. 

3.  При прийомі товару, найменування та обсяг товару має відповідати інформації, яка зазначена у супровідних документах.

4.  Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

5. При виявлені Замовником неякісного товару чи будь-яких недоліків, які можуть якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – Постачальник повинен замінити товар в кількості, вказаній замовником,  протягом трьох робочих днів.

6. Товар має поставлятися в упаковках і бути укомплектованим україномовними інструкціями про використання та зберігання. Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу: ідентифікувати товар, виробника, його походження, дату виробництва 2020- 2023 року. Товар повинен бути новим.

7. Гарантійний термін експлуатації відповідає гарантійному строку встановленого виробником, який вказано у експлуатаційній документації (гарантійному талоні).

8. Ціна пропозиції (товару) включає в себе всі супутні витрати учасника, пов’язані з даною закупівлею (тара та упаковка, транспортування (доставка), завантаження та розвантаження товару (на склад) Замовника, страхування, сплату податків, митних зборів тощо).

 9. У разі якщо Учасником пропонується еквівалент Товару він повинен бути не гіршим за технічні та якісні характеристики, які вимагаються Замовником. Підтвердити порівняльною таблицею з достатнім ступенем деталізації складових системних блоків для перевірки їх відповідності вимогам тендерної закупівлі.

 

 

   В разі, якщо Учасник відповідно до норм чинного законодавства не зобов’язаний складати будь-який із документів, такий Учасник надає лист-роз’яснення в довільній формі, в якому зазначає законодавчі підстави ненадання документів. Учасник надає ті документи, що передбачені для нього законодавством.

 

 

 

 

Процедура відкритих торгів проводиться у порядку, визначеному Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі Особливості) що затверджені Постановою КМУ від 12.10.2022 за № 1178 (зі змінами), для забезпечення наявної потреби замовника у придбанні Холодильник з морозильною камерою (за ДК 021:2015-39710000-2 – Електричні побутові прилади.

Розмір бюджетного призначення – 128000,00 грн.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі :  

    Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби, (зі змінами)

    При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, шляхом вивчення інформації розміщеної в мережі інтернет у відкритому доступі.  

 

 

Інші статті

Всі статті