СНЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

  • 113

Снятинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Газонокосарка бензинова колісна

(за ДК 021:2015-16310000-1 – Косарки)

16311000-8- Газонокосарки

Відкриті торги з особливостями UA-2023-04-05-006928-а

130000,00

 грн., в т. з ПДВ

Газонокосарка бензинова колісна

Кількість

10

Стан

Новий, такий, що не був у користуванні

Рік виготовлення

2021-2022рр.

Гарантійний період

12 місяців

Технічні характеристики, не гірше:

 

 

 

Робочий об’єм циліндра, куб.см

144

Потужність, кВт/об/хв

2,6/3600

Максимальний момент, НМ/об/хв

7,0/2800

Система запуску

Ручний стартер

Об’єм паливного бака, мл

1000

Об’єм мастила, мл.

600

Ширина скошування, мм

508

Висота скошування, мм

25-75

Об’єм траво збірника, л.

65

Режим скошування

В траво збірник, боковий викид, задній викид, мульчування

Матеріал деки

Сталь

Привод на колеса

+

Кількість положень висоти скошування

6

Регулювання висоти скошування

Центральне

Розмір коліс передніх/задніх, дюйм

7/8

Ручка стартера на рукоятці оператора

+

Складна рукоятка оператора

+

Регулювання висоти рукоятки оператора

+

Рівень звукового тиску, дБ

96

Вібраційне навантаження, м/с2

6,48

Вага нетто/брутто,кг.

35,8/38,4

У разі якщо Учасником пропонується еквівалент Товару він повинен бути не гіршим за технічні та якісні характеристики, які вимагаються Замовником. Підтвердити порівняльною таблицею з достатнім ступенем деталізації складових системних блоків для перевірки їх відповідності вимогам тендерної закупівлі.

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Постачальник повинен поставити Замовнику новий Товар, якість якого відповідає умовам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Завантаження-розвантаження та транспортування товару має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника.

Постачальник гарантує якість Товару упродовж 12 (дванадцяти) місяців з дати підписання видаткової накладної.

Постачальник повинен засвідчити якість Товару, що постачається, належним чином оформленими документами, які надаються разом із Товаром.

Прийняття Замовником неякісного Товару не звільняє Постачальника від зобов’язань поставити якісний Товар, термін поставки при цьому визначається датою поставки якісного Товару.

Замовник має право відмовитися від прийняття Товару, який не відповідає за якістю умовам Договору. Товар неналежної якості підлягає обов’язковому поверненню Постачальнику.

У разі поставки Товару неналежної якості або виявлення недоліків (дефектів, невідповідності), у тому числі товарного вигляду, поставленого Товару упродовж дії гарантійного строку Постачальник зобов’язується за власний рахунок замінити Товар неналежної якості протягом 10 (десяти) календарних днів з дати отримання претензії (рекламації) від Замовника. Усі витрати, пов’язані з усуненням недоліків (дефектів) або заміною неякісного Товару, несе Постачальник. У разі заміни Товару гарантійний строк обчислюється заново від дня його заміни.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку.

Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз «або еквівалент».

 

 

 

 

 

Процедура відкритих торгів проводиться у порядку, визначеному Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі Особливості) що затверджені Постановою КМУ від 12.10.2022 за № 1178 (зі змінами), для забезпечення наявної потреби замовника у Газонокосарка бензинова колісна (за ДК 021:2015-16310000-1 – Косарки) 16311000-8- Газонокосарки

.

Розмір бюджетного призначення – 130 000,00 грн.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі :  

    Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби, (зі змінами)

    При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, шляхом вивчення інформації розміщеної в мережі інтернет у відкритому доступі.  

 

 

Інші статті

Всі статті