У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

  • 155

12 квітня, у Свято-Троїцькому Соборі міста Снятина відбулася поминальна панахида за загиблими захисниками Снятинської громади.

На спільну молитву до храму прийшли родичі Героїв, які віддали своє життя на вівтар незалежності нашої держави, представники міської ради, члени Виконкому, депутати, керівники установ та небайдужі громадяни.

Після панахиди присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів у фоє адмінбудинку Снятинської міської ради, де розміщена Галерея з портретами полеглих захисників Снятинщини.

Після молитви відбулося спілкування міського голови з родичами загиблих захисників.

"Ми повинні завжди пам’ятати, якою ціною здобувається перемога. Не маємо права забути всі ті жертви, які покладені на вівтар нашої Незалежності. Громада ніколи не забуде великий подвиг своїх славних земляків.

Працівники міської ради залишаються на зв'язку з вами, постійно допомагають вирішити нагальні питання та надають соціальну підтримку.

Нехай воскреслий Господь загоїть ваші душевні рани, надасть здоров’я та сили нести важкий тягар втрати та, попри все, продовжувати жити в ім'я України і нових поколінь. Миру всім нам у серці, в оселі, в родині та в Україні", - зазначив міський голова.

Наприкінці зустрічі родичі полеглих воїнів отримали великодні паски.

Низький уклін, шана і вічна пам'ять всім, хто віддав своє життя, боронячи українську землю.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису