Снятинський відділ Коломийського районного управління ДПСС в Івано-Франківській області інформує:

  • 57

 

Снятинський відділ Коломийського районного управління ДПСС в Івано-Франківській області інформує про виявлення хлорпірифосу у кукурудзі для приготування попкорну, що експортувалась з Іспанії.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах від 24.04.2023 р. №2023.2025 стосовно виявлення хлорпірифосу у кукурудзі для приготування попкорну, що експортувалась з Іспанії (виробник: Liven SA, Barcelona) до України (отримувач: ТОВ «Фоззі Коммерц», вул. Гоголівська, 1А, 07408).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено ч. 3 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Снятинський відділ за адресою: м. Снятин вул. Винниченка, 16