ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 140

Перед початком засідання присутні вшанували молитвою полеглих Героїв нашої громади. Міський голова подякував всім захисникам, які боронять українські землі на передовій та зазначив, що сьогодні Героями є всі громадяни нашої країни. Адже зараз кожен на своєму фронті веде боротьбу з ворогом та наближає нашу Перемогу.

Далі заступник міського голови Василь Анатійчук прозвітував про поточний ремонт доріг комунального значення з асфальтним покриттям. На початку травня такі роботи розпочалися в місті Снятині.

Наразі проведено ремонт всіх вулиць міста з асфальтним покриттям, окрім частини вулиці Кулачинська, де зараз ведуться ремонтні роботи газовою службою. Ремонт дорожнього покриття на цій вулиці буде продовжено відразу ж після завершення всіх робіт газовою службою.

На даний час проводиться ремонт доріг комунального значення з асфальтним покриттям в населених пунктах громади. Зокрема, ремонтні роботи вже проведено у селах Джурів, Новоселиця, Попельники, Будилів. При сприянні погодних умов впродовж наступних трьох тижнів планується провести ремонт всіх доріг комунальної власності Снятинської громади.

Зазначимо, що ремонт доріг комунального значення проводиться за рахунок коштів з міського бюджету.

Також в громаді розпочато поточний ремонт доріг державного значення. Представники Служби автомобільних доріг, яка їх обслуговує, запевнили, що поточний ремонт дороги в напрямку міста Городенки буде зроблено вже найближчим часом. У напрямку міста Косів, за інформацією Служби автомобільних доріг, ремонт дороги планується провести у червні.

Інформації про терміни проведення ремонту доріг обласного значення, які обслуговуються ДП "Дороги Прикарпаття", поки що немає.

Загалом члени Виконкому розглянули 38 питань порядку денного. Зокрема:

- про хід виконання Стратегії розвитку галузі освіти в Снятинській громаді на 2021–2025 роки доповіла начальник Відділу освіти, молодіжної політики та спорту Снятинської міської ради Оксана Мизюк. Вона також прозвітувала про роботу Відділу освіти, молодіжної політики та спорту;

-обговорили хід підготовки до опалювального періоду 2023-2024 років та стан готовності бюджетних установ до роботи в осінньо - зимовий період;

-затвердили План заходів цивільного захисту Снятинської міської ради на 2023 рік;

-прийняли рішення про виділення коштів для нагородження переможців олімпіад, конкурсів, турнірів та преміювання педагогічних працівників;

-надали грошову допомогу жителям громади.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської територіальної громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису