1 ЧЕРВНЯ ВІДЗНАЧАТИМЕМО ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

  • 111

Діти завжди з нетерпінням чекали перший день літа, адже це - старт літнього відпочинку. Вже другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах війни, вчимося жити в умовах жорсткої реальності. Багато маленьких українців покинули рідні домівки, забули про розваги, інші - чекають своїх батьків з фронту, дехто їх вже ніколи не побачить.

Ми маємо пам'ятати, що зараз наші діти особливо потребують захисту, підтримки та турботи дорослих. І наше завдання - забезпечити їм спокійне, щасливе, безтурботне дитинство.

Для того, щоб внести трішки позитиву у життя дітей, особливо тих, чиї батьки сьогодні захищають українські землі від ворога, дітей внутрішньо переміщених осіб та всіх діток нашої громади, запрошуємо у четвер, 1 червня, взяти участь у розважальній програмі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

На всіх чекають

14:00 - малюнки на мольбертах (Снятинська центральна бібліотека);

15:00 - змагання з плавання між вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи (Снятинська ДЮСШ);

15:30 - розіграш лотереї (Снятинська ДЮСШ);

16:00 - конкурс малюнку на асфальті "Барви дитинства" (площа Незалежності, 1);

16:30 - урочисте відкриття заходу;

17:00 - розважальна програма від аніматорів та ростової ляльки, розіграш лотереї , нанесення аквагриму, свято фарб "Холі фест" (вул. Лотоцького, у сквері біля міської ратуші).

На всіх учасників дійства чекають солодощі

Також впродовж дня в освітніх закладах громади пройде марафон "Safe the children of Ukraine" ("Захистіть дітей України"), в рамках якого діти та учнівська молодь звернуться до світової спільноти українською та іноземною мовами із закликом зупинити російську агресію.

Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо над нашими дітьми та їхні щирі посмішки!

Фото без опису