У СНЯТИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

  • 135

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності та вшановуємо памʼять Київського князя Володимира Великого і День Хрещення Київської Русі.

З нагоди свята працівники Снятинської міської ради вшанували пам'ять усіх борців за волю та незалежність України поставивши квіти шани до пам'ятника у міському парку.

На площі Незалежності в Снятині зібралися захисники, волонтери, священники, представники міської ради, небайдужі мешканці громади, щоб вшанувати полеглих воїнів, помолитися за нашу Перемогу та підняти Державний прапор, як символ нашого єднання та незламності.

У храмах нашої громади сьогодні також молилися За мир в Україні, за Героїв, які вже ніколи не повернуться до рідних домівок, за захисників, які мужньо боронять українські землі від ворога.

Маємо пам'ятати, що державність України народжувалась у неймовірно складних випробуваннях. Мільйони українців століттями мріяли про волю та можливість самим творити власне майбутнє. І жодні випробування не зламали і не зламають дух та волелюбність нашого народу.

Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, захищаємо нашу державу кожен на своєму фронті, будуємо щасливе майбутнє для нас та наших дітей! Віримо у ЗСУ та нашу Перемогу!

З Днем Української Державності! Слава Україні та всім Героям від часів Володимира Великого і до сьогоднішніх днів!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  300Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису