ПОМИНАЛЬНІ ДЗВОНИ: БЕЦА ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ

  • 187

Народився Ігор Миколайович 7 січня 1978 року в селі Видинів. Закінчив місцеву школу, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Працював вчителем фізики Видинівської ЗОШ І-ІІ ступенів, був тренером футбольної команди «Прут» у рідному селі.

Мобілізований у квітні 2014 року. Був заступником командира посту, лейтенант, командир мінометного взводу — старший офіцер на батареї мінометної батареї третього механізованого батальйону 51-ї окремої механізованої волинської бригади. 23 серпня 2014 року в антитерористичній операції під час запеклого бою за місто Іловайськ 36-річний Ігор Беца загинув.

Страшна звістка про те, що на лінії вогню не стало нашого краянина до болю приголомшила всіх покутян. Вірити тій чорній новині до кінця не хотілося нікому…

Ігор Миколайович народився українцем, жив, як справжній патріот своєї Батьківщини, служив віддано і вірно, як офіцер Української Армії, захищаючи рідну землю та народ.

4 грудня 2014 року у селі Видинові силами педагогічного колективу школи було відкрито пам’ятний знак на честь вчителя фізики та інформатики Видинівської ЗОШ І–ІІ ступенів Беци Ігоря Миколайовича.

Зберігаючи пам’ять про героїчного земляка, 14 жовтня 2015 року відкрито меморіальну дошку на фасаді Видинівської ЗОШ І-ІІ ступенів – рідної школи, де навчався, а згодом працював Ігор Миколайович Беца.

У нашій пам’яті він назавжди залишиться світлою, щирою, вимогливою до себе і небайдужою до інших людиною, на його прикладі виховується майбутнє покоління захисників Батьківщини.

Хай пам’ять про патріотів ніколи не згасне в людських серцях, а згуртує нас, живих, дасть силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


Фото без опису

Фото без опису

Інші новини

Всі новини