СНЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

  • 42

Снятинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Генератор бензиновий

( за ДК 021:2015: 31120000-3: Генератори)

 

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-28-009982-а

198 000,00

грн., в т. з ПДВ

Генератор бензиновий

Кількість – 9 штук

 

Обєм двигуна - 212см.куб.

Тип двигуна - 4-тактний

Витрати палива - 21,05 л/г

Тип запуску - ручний

Охолодження повітряне

Максимальна потужність - 2,8 кВт

Номінальна потужність (220В) - 2,5 кВт

Обєм паливного бака - 15 л

Особливості – з функцією AVR

Напруга  - однофазний

Тип розеток 2х16А 220)

Габарити 685х490х495 мм

Вага - 47 кг

 

При здійсненні Учасником будь-яких заходів, пов’язаних з виконанням своїх обов’язків з постачання Замовнику, зазначеного в даній тендерній документації предмету закупівлі, повинні застосовуватися заходи щодо захисту навколишнього середовища, передбачені законодавством України та/або міжнародним законодавством для даного типу предмету закупівлі.

Учасник в тендерній пропозиції повинен вказати конкретну торгову марку (або виробника – в разі відсутності торгової марки) продукції, що пропонує постачати.

Гарантійний термін на поставлений товар: гарантія від виробника, але не менше 12 міс.

У Технічній специфікації всі посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».

        До всіх посилань на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника (в разі їх наявності в технічній специфікації) - застосовується вираз «або еквівалент».           

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку, завантажувальні та розвантажувальні роботи; страхування товару; податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені; усіх інших витрат, тощо.

Товар повинен відповідати встановленим  вимогам і стандартам, що вимагаються до даного виду товару.

Товар повинен бути новим, таким, що не перебував в експлуатації, термін та умови його зберігання не порушені.

Товар повинен відповідати вимогам охорони праці, екології та пожежної безпеки.

Товар, що постачається, повинен відповідати технічним вимогам та характеристикам, заявлених Замовником .

Товар має бути укомплектований інструкцією та гарантійним  талонам.

Товар постачається в упаковці (тарі), що забезпечує захист його від пошкодження або псування під час транспортування та зберігання, товар повинен мати необхідне маркування, етикетки. Неякісний товар підлягає заміні, всі витрати, пов’язані із заміною товару, несе постачальник.

Наявність сервісного центру на території Івано-Франківської області та фахівців (надати адресу сервісного центру, в який Замовник зможе звернутися  у разі поломки товару).

 

 

Примітка. * У разі, якщо надання буд-якого з вказаних документів для учасника не передбачено чинним законодавством, учасник у складі своєї пропозиції надає оригінал листа із зазначенням підстави ненадання такого документу з посиланням на нормативно-правовий акт (назва, дата прийняття тощо).

Замовник може прийняти рішення про відмову Учаснику в участі у процедурі закупівлі та може відхилити тендерну пропозицію Учасника у разі, якщо Учасник в минулому, при проведенні Замовником закупівель товарів (робіт чи послуг), будучи переможцем процедури торгів відмовився від укладення договору про закупівлю або з власної ініціативи розірвав укладений договір про закупівлю, чи не належно виконував умови договору, що призвело до його розірвання.

 

 

 

 

 

Процедура відкритих торгів проводиться у порядку, визначеному Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі Особливості) що затверджені Постановою КМУ від 12.10.2022 за № 1178 (зі змінами), для забезпечення наявної потреби замовника у придбанні Генератор бензиновий ( за ДК 021:2015: 31120000-3: Генератори)

 

 

Розмір бюджетного призначення – 198 000грн.00 коп., в тому числі з ПДВ.

Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з

врахуванням кошторисних призначень та потреби, (зі змінами)

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, шляхом вивчення інформації розміщеної в мережі інтернет у відкритому доступі в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, в електронній системі закупівель «Prozorro»

 

 

Інші статті

Всі статті