ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 111

Чергове засідання Виконавчого комітету Снятинської міської ради міський голова Анатолій Шумко провів в укритті Снятинського закладу дошкільної освіти "Золотий ключик".

Члени Виконкому мали можливість особисто оглянути виконані роботи по облаштуванню укриття. Нагадаємо, капітальний ремонт укриття в дитячому садку проводився коштами з місцевого та обласного бюджетів. В укритті облаштовано ігрову кімнату, спальню, музичний зал, вбиральні, душові, кімнату для комунікацій, технічні приміщення, 3 виходи (основний та 2 аварійні).

З міського бюджету придбано меблі (ліжка, столи, стільці, тумбочки, дитячі шафи), комплекти постільної білизни, ігровий та спортивний інвентар.

В найближчих планах - завершення капітального ремонту спортивного залу в укритті та завершення робіт по зовнішньому благоустрою прилеглої до укриття території, у зв'язку із виконанням робіт по відведенню стічних вод від укриття.

"Наші основні зусилля були спрямовані на те, щоб зробити максимально комфортне та безпечне укриття найбільшого закладу дошкільної освіти в громаді", - підкреслив Анатолій Шумко.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Інші новини

Всі новини