Грант для мікропідприємств

  • 247

 

EU4Business пропонує грант для мікробізнесу у розмірі до 4000 євро у гривневому еквіваленті для реалізації заходів з відновлення господарської діяльності. Грант надаватиметься через уповноважені банки: Ощадбанк, ПриватБанк та Банк Львів.

Кошти мікрогранту можуть бути спрямовані на придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, виплату заробітної плати, орендну плату та інші нагальні господарські витрати.

Відбір учасників програми відбуватиметься за результатами конкурсів для підприємців з усіх регіонів України, окрім тимчасово окупованих.

Прийом заявок з 05 по 18 вересня 2023 року. 

До Програми можуть долучитися мікропідпрємства, які:

  • мають до 9 працівників та річний дохід до 2 млн євро;
  • здійснюють свою діяльність за видами економічної діяльності, визначеними програмою мікрогрантів, починаючи з 01 лютого 2021 року або раніше;
  • мають позитивну кредитну історію;
  • не мають заборгованості перед бюджетом України;
  • не отримували міжнародну технічну допомогу, починаючи з 01 лютого 2022 року.

 

Для участі в конкурсі потрібно заповнити заявку на порталі Дія (https://diia.gov.ua/services/grant-vid-eu4business-dlya-mikrobiznesu).

 

ВАЖЛИВО! 

Кошти мікрогранту використовуються на фінансування вартості придбання товарів, робіт, послуг без урахування податку на додану вартість (ПДВ), який має сплачуватись за рахунок власних коштів мікропідприємця.

 

Детальніше: https://microgrants.bdf.gov.ua/ 

Також радимо переглянути коротку відеоінструкцію – https://bit.ly/3rT0uhZ

 

Інформує відділ економічного розвитку

Снятинської міської ради

 

Інші інше

Всі інше