Дія.Бізнес — масштабний проєкт із розвитку підприємництва

  • 115

 

Дія.Бізнес — масштабний проєкт із розвитку підприємництва

https://business.diia.gov.ua/

 

Дія.Бізнес — національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту. Проєкт має‌ ‌дві складові: онлайн-портал у форматі one-stop-shop та офлайн мережу ‌центрів‌ ‌підтримки‌ ‌підприємців‌. ‌Проєкт реалізується ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Міністерством цифрової трансформації України.

На онлайн-платформі підприємці можуть знайти необхідну інформацію для відкриття та ведення бізнесу, скористатися послугою консалтингу і пройти навчання в онлайн-школі для підприємців.

У центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес надаються безоплатні консультації з питань ведення та розвитку підприємництва, проводяться навчальні заходи та довготривалі освітні програми, а також освітні акселераційні програми для сприяння підприємцям у розвитку власної справи.

З метою сприяння підтримки підприємництва в регіонах з 2020 року на порталі Дія.Бізнес функціонує онлайн-сервіс «Каталог організацій підтримки бізнесу», де міститься інформація про понад тисячі організацій, серед яких бізнес-асоціації, центри та фонди підтримки підприємництва та ін.

 

Долучаймося до державного проєкту!

 

 

 

Інформує відділ економічного розвитку

Снятинської міської ради

 

Інші інше

Всі інше