АТ «Прикарпаттяобленерго» інформує:

  • 146

У зв’язку з наближенням похолодання, росія може знову вдатися до ракетних обстрілів критичної інфраструктури. Якщо виникне така ситуація, то в Україні буде можливий дефіцит електроенергії, що спричинить введення графіків погодинного вимкнення. Такі графіки передбачають розподіл споживачів на черги, тож заздалегідь інформуємо мешканців громади, де можна дізнатися про чергу вимкнень юридичним та побутовим споживачам.

1. Для юридичних споживачів:

На сайті компанії www.oe.if.ua (головна сторінка - графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести номер лічильника або адресу розташування.

2. Для побутових споживачів:

- На сайті компанії www.oe.if.ua (головна сторінка - графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести особовий рахунок або адресу розташування.

- Через чат-бот у Viber (https://chats.viber.com/оеifuabot_) за номером особового рахунку у форматі: 8 цифр пробіл прізвище.

Якщо графіки погодинних вимкнень почнуть застосовуватися, інформацію про них ви знайдете на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго», а також в наших соцмережах «Прикарпаттяобленерго» у Telegram (https://t.me/ргукаrраttуаoblenergo_official) та Viber (http://surl.li/gрхоs_).

Нагадуємо, що з 1 жовтня на Прикарпатті будуть діяти 6 черг графіків погодинного вимкнення замість 4-х, як це було раніше. Проте це не означає, що графіки будуть обов’язково застосовуватися. Якщо все ж виникне необхідність, і НЕК «Укренерго» дасть відповідну вказівку, то енергетики повідомлять про застосування графіків заздалегідь.

Не ведіться на фейкові повідомлення. Беріть інформацію тільки з офіційних джерел.

Якщо виникають запитання - адресуйте їх диспетчерам кол-центру - 0 800 50 40 20

Фото без опису