ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ

  • 206

Івано-Франківською обласною радою засновано медаль "Лицар бойового чину", котрою відзначають представників територіальних громад Івано-Франківської області, які захищали і захищають територіальну цілісність та державний суверенітет України в умовах російсько-української війни.

Обласна рада звернулася до Снятинської міської ради з проханням подати до 22 вересня клопотання про нагородження цією медаллю 20 представників нашої громади.

З глибокою шаною та повагою ставимося до кожного захисника і захисниці, котрі боронять чи боронили Україну від ворога, цінуємо внесок кожного з них у наближення нашої Перемоги. Адже кожен наш захисник - це Герой, Лицар бойового чину, котрий вартий найвищих нагород та медалей.

Тому звертаємося до волонтерів, жителів старостинських округів, небайдужих громадян з проханням подати свої пропозиції щодо нагородження наших мужніх, смілих та незламних бійців.

Для наших захисників - це не лише можливість отримати гідні відзнаки за свої гідні вчинки на війні чи визначити достойних, це, насамперед, величезна моральна і психологічна пітримка, прояв нашої уваги та вдячності справжнім Героям, подвиги яких дарують кожному українцю можливість прокидатися вранці.

Свої пропозиції просимо надсилати за телефоном 067 30 84 611 (Viber, WhatsApp), на електронну пошту snyatyn_rada@i.ua або Месенджер Снятинської міської ради.