У СНЯТИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

  • 176

Напередодні Дня захисників та захисниць України вшанували визволителів української землі та героїв різних епох.

У Соборі Пресвятої Тройці м.Снятина у спільній молитві віддали шану тим, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України, всім, хто захищав і продовжує захищати сьогодні нашу державу від агресора. Всечесні отці відправили поминальну панахиду та спільно з усіма помолилися за синів і дочок України, котрі полягли у боротьбі за волю і незалежність у всі часи нашої історії, а також за всіх загиблих Героїв нашої громади. Також у всіх храмах Снятинської громади сьогодні молилися за здоров’я всіх, хто зараз стоїть на захисті нашої держави.

По завершенні панахиди міський голова Анатолій Шумко та його заступник Василь Анатійчук поклади квіти до пам'ятного знаку "Борцям за волю і незалежність України" та запалили лампадки на могилах полеглих Захисників.

Наші славні воїни! Дорогі захисники і захисниці - нащадки могутнього козацтва, незламні та нескорені, сьогодні ви стоїте щитом, оберігаючи весь український народ та українську землю. Ви - наша гордість, опора і надія нашої держави, джерело впевненості у завтрашньому дні. Велика шана і повага вам за мужність і відвагу! Громада пишається кожним з вас!

Бажаємо вам витримки, сили духу, міцного здоров’я, повернутися живими і неушкодженими з Перемогою до рідного дому. А Пресвята Богородиця, яка споконвіку була заступницею українського козацтва, нехай підтримає всіх наших воїнів і захистить від ворожих куль, надихає кожну родину на перемогу, мир та любов, береже Україну під своїм Покровом!

Памʼятаймо наших Героїв, які віддали своє життя за Україну, за світле майбутнє нашого народу, за встановлення миру і спокою на рідній землі! Схиляємо голови перед неоціненним подвигом наших воїнів та низько вклоняємось всім рідним наших небесних захисників !

Слава Україні!

Слава всім нашим захисникам і захисницям!

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Фото без опису

2048Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису