Шана та повага Вам, дорогі ветерани!

  • 98

1 жовтня відзначаються День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

У цей день висловлюємо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і всім літнім людям за вклад у розвиток наших міст і сіл, нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Дозвольте нам привітати Вас зі святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.

З душевним трепетом і теплом висловлюємо Вам сердечні слова синівської вдячності за тяжку працю, подвиги та чесноти. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Зі святом Вас!

Фото без опису