"Клич друзів - граймо разом!": у Снятинському ліцеї "Інтелект" встановили новий спортивний майданчик від Klitschko Foundation

  • 366

Справжнє спортивне свято сьогодні відбулося у Снятинському ліцеї "Інтелект". На території ліцею урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик.

Нещодавно ліцей "Інтелект" став одним з 15 переможців цьогорічного проєкту "Клич друзів - граймо разом!", в якому взяли участь більше 1600 навчальних закладів.

Конкурс організований Klitschko Foundation серед освітніх закладів України. Його мета - об’єднати школярів та популяризувати серед них активний та здоровий спосіб життя.

Міський голова Анатолій Шумко подякував "Фонду Кличко" за ідею проведення такого конкурсу, професійну реалізацію проєкту і

можливість дітям займатися фізичною культурою та спортом на сучасному спорядженні та відзначив ініціативу ліцею "Інтелект" щодо участі у різноманітних конкурсах та проєктах з метою залучення коштів.

За словами представників фонду, за 14 років благодійна організація Klitschko Foundation встановила більше 200 таких спортивних майданчиків по всій країні.

Проєкт реалізований за фінансової підтримки організації "We are all Ukrainians".

"Сьогодні реалізація цього проєкту - це ще один крок до здійснення спільної мрії — перемоги. Заняття спортом та фізична активність дисциплінують нас і роблять більш стійкими у боротьбі за цю мрію", - зазначив менеджер проєктів Тарас Стефурак.

Сонячна погода, чудовий настрій присутніх, конкурси та естафети, вручення спортивних подарунків - саме так запам'ятає цей день спортивна шкільна родина ліцею "Інтелект".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису