ПОМИНАЛЬНІ ДЗВОНИ: АНДРІЯЩУК ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ

  • 192

Андріящук Іван Васильович народився у селі Русів. Навчався у Русівській загальноосвітній школі. Захоплювався розкопками древніх монет. Часто з хлопцями ходив у гори. Цікавився історією і військовою справою, що і привело його після 7-ого класу до Прикарпатського військово-спортивного ліцею.

У 2014 році добровільно пішов боронити свою Батьківщину в зону АТО, а згодом продовжив службу за контрактом у Збройних Силах України до 2020 року. Мав позивний «КАДЕТ». За свою службу Іван був нагороджений медалями та відзначений численними подяками та грамотами.

Під час служби познайомився з майбутньою дружиною і створив сім’ю, в якій у 2019 році народилася донечка, як дві краплі схожа на нього.

Після закінчення контракту кілька років працював у Німеччині. З початком війни із-за кордону допомагав побратимам амуніцією і донатами для ЗСУ, а згодом повернувся і поїхав на фронт.

Він дуже любив рідний край, гори і Україну, був прикладом мужності і відваги, затятим патріотом і ціною власного життя захищав нашу державу.

28 жовтня під час виконання бойового завдання, на Херсонському напрямку, старший сержант Андріящук Іван загинув.

Фото без описуФото без опису