Шановні майстри пензля!

  • 114

Вітаю всіх художників талановитих майстрів пензля, шанувальників образотворчого мистецтва з професійним святом – Всеукраїнським днем художника, яке відзначається в пору золотої осені, коли сама природа розгортає своє неповторне і вражаюче художнє полотно.
Приємно відзначити високий професійний рівень снятинських художників, полотна яких є справжньою окрасою музеїв не тільки нашого краю, а й держави та світу. Їх обдарування і творчість є частинкою Української національної традиції, на чому повинні вчитись прийдешні покоління.

Від імені Снятинської міської ради, її Виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто висловлюю щирі слова вдячності майстрам образотворчого та декоративного-прикладного мистецтва за плідну творчу діяльність, талант та вагомий доробок у розвитку українського мистецтва.

Бажаю Вам і Вашим родинам добра, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, невичерпної енергії і творчої наснаги в примноженні славних культурних традицій рідного міста, краю, нашої України!

З повагою міський голова Анатолій ШУМКО

Фото без опису