Школярі Снятинської громади придбали два дрони для наших захисників

  • 161

Снятинська громада продовжує підсилювати наших захисників на фронті. Вкотре свою активну позицію та високий патріотизм проявили наші освітні заклади.

Нещодавно в закладах освіти було проведо благодійні заходи на підтримку Збройних Сил України.

Діти, їх батьки, колективи ліцеїв та гімназій організували благодійні ярмарки та аукціони, щоб зробити черговий вклад у нашу Перемогу.

Загалом, за кілька тижнів закладами освіти було зібрано кошти для придбання двох квадрокоптерів: "Mavic 3" і "Mavic 3Т", який має особливу оптику з нічним та інфрачервоним баченням.

Окремо хочемо відзначити велику шкільну родину Снятинського ліцею " Інтелект", котра придбала квадрокоптер "Mavic 3" самостійно.

Дрони передадуть для підсилення військової частини А4267 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, у якій виборюють перемогу наші снятинські захисники.

Висловлюємо всім закладам освіти щирі слова вдячності за допомогу, адже, лише пліч-о-пліч ми зможемо дати відсіч ворогу та відстояти свою землю!

Нашим захисникам бажаємо міцного здоров‘я та незламності духу. Нехай віра та підтримка найменших мешканців громади оберігає вас і надає сили у найскладніші миті, а придбані дрони надійно працюють та допомагають здобувати перемогу.

Віримо в наші ЗСУ! Нехай береже вас Бог!

Фото без опису  Фото без опису

Інші новини

Всі новини