ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВІСІМНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 158

Міський голова Анатолій Шумко провів чергове засідання сесії міської ради. Вже традиційно всі присутні молитвою вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова Анатолій Шумко виконав приємну місію – вручив нашому захисникові Німцю Василю Семеновичу орден «За мужність» ІІІ ступеня за підписом Президента України, та подякував йому і всім захисникам України за мужність, незламність, відданість країні та її народу.

На розгляд депутатів виносилося 39 питань порядку денного.

Присутні заслухали інформацію про дієвість заходів Цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню громади та відновлення матеріально - технічної бази КНП "Снятинський центр первинної медико-санітарної допомоги". Про стан справ у КНП "Снятинський центр первинної медико-санітарної допомоги" розповів керівник закладу Іван Тимофійчук.

У ході сесії було прийнято Програму підтримки агропромислового комплексу Снятинської громади на 2023 - 2025 роки.

Депутати розглянули планове питання про хід виконання бюджету Снятинської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

На сесії було достроково припинено депутатські повноваження депутата Снятинської міської ради Костащука Юрія Васильовича відповідно до поданої ним заяви.

Було затверджено зміни до кошторису витрат на фінансування Програми соціального захисту населення на території Снятинської громади на 2023 рік, зокрема, збільшено видатки на соціальні потреби населення.

Також депутати підтримали Звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо підтримки Збройних сил України та недопущення вилучення коштів місцевих громад, та прийняли ряд земельних, фінансових та інших важливих для громади питань.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської міської територіальної громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису