ОГОЛОШЕННЯ

  • 178

25 листопада 2023 року в Україні і світі вшановуватимуть пам'ять жертв Голодоморів. Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів мільйони людських життів. У 2006-му Законом України Голодомор 1932–1933 років визнаний геноцидом Українського народу.

Цього року ми знову вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України, яка супроводжується геноцидними практиками проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, з усією наочністю демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

Задля пошанування пам’яті жертв голодомору, 24 листопада у Снятині в храмі Чуда Архистратига Михаїла УГКЦ відбудеться панахида за загиблими в роки голодомору (початок о 15:00) та покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам комуністичного терору, що на фасаді поліклініки.

Також закликаємо мешканців Снятинської громади 25 листопада, о 16:00, долучитися до Загальнонаціональної хвилини мовчання та запалити свічку пам’яті. На будівлях державних установ, організацій та підприємств у цей день просимо приспустити державні Прапори.

 

Фото без опису

Інші новини

Всі новини