90-ТІ РОКОВИНИ ГЕНОЦИДУ: У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

  • 219


У суботу, 25 листопада, Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу  та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років.

У церкві Чуда Святого Архистратига Михаїла священники відправили поминальну панахиду за упокій невинних українців, що загинули голодною  смертю.

Міський голова Анатолій Шумко, представники міської ради, комунальних установ та громадськості, напередодні 90-роковин пам'яті жертв цього злочину проти українського народу, поклали свічки та символічні колоски до пам'ятного знаку "Жертвам політичних репресій".

Щороку ми вклоняємося перед мільйонами жертв Голодоморів, перед тими, чиї могили розкидані по садках, балках, дворах і узбіччях доріг. Україна, яка має найродючіші землі, пережила страшний голод, що не мав аналогів у світовій історії. Ми повинні пам’ятати правду минулого, щоб забезпечити щасливе майбутнє.

Пам'ятаємо... Єднаємося... Переможемо...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини