ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДЕВ'ЯТНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 287

Міський голова Анатолій Шумко провів І перше пленарне засідання сесії міської ради. Вже традиційно всі присутні молитвою вшанували пам'ять полеглих захисників України.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова привітав депутатів з їх професійним святом - Днем місцевого самоврядування, яке відзначається сьогодні в Україні, та подякував депутатському корпусу за професійність, згуртованість та підтримку наших захисників.

"Завдяки спільним зусиллям навіть у такий складний час нам вдається спрямовувати кошти на допомогу нашим військовим, пітримувати їх сім'ї та сім'ї полеглих захисників. Дякую всім за розуміння. Бажаю вам міцного здоров'я, злагоди у родинах, реалізації задумів та віри в нашу Перемогу", - зазначив міський голова.

Також з нагоди Дня місцевого самоврядування Анатолій Шумко вручив подяки за багаторічну плідну працю в органах місцевого самоврядування:

Васкулу Олегу Васильовичу - депутату Снятинської міської ради;

Гуньку Миколі Івановичу - члену Виконавчого комітету міської ради;

Николюку Степану Тарасовичу - старості старостинського округу №1;

Горалю Роману Васильовичу - діловоду старостинського округу №4;

Мізерній Галині Іванівні - начальнику фінансового відділу міської ради.

Загалом депутати розглянули 51 питання порядку денного. Зокрема:

  • затверджено Програму підтримки розвитку та реконструкції газорозподільних мереж на території Снятинської громади;
  • розглянуто питання "Про затвердження змін до плану заходів Цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на 2023 рік;
  • на сесії було достроково припинено депутатські повноваження депутата Снятинської міської ради Гнідана Петра Степановича відповідно до поданої ним заяви;
  • затверджено зміни до Програми сприяння покращенню водопостачання на території Снятинської міської ради та контролю за якістю питної води на 2021-2025 роки.

Також депутати підтримали Звернення до Кабінету Міністрів України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну та прийняли ряд земельних, фінансових та інших важливих для життєдіяльності громади питань.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської міської територіальної громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису