ЗНАК ВДЯЧНОСТІ ЗАХИСНИКАМ

  • 203

День Святого Миколая, Різдво та Новий рік наша громада, як і вся Україна, другий рік поспіль відзначає в умовах повномасштабної війни.

У Снятині, як і торік, не встановлено новорічну ялинку. Таке рішення прийнято після опитування мешканців громади, котрі категорично висловились про недоцільність встановлення головної ялинки в місті: "Поки в Україні війна і поки гинуть наші Герої — не час для святкувань, розваг та новорічних ялинок".

Натомість, як знак вдячності, шани та поваги за мужність і відвагу до наших захисників, на центральній площі міста встановили новорічний банер, на фоні якого мешканці громади можуть зробити символічне фото-подяку захисникам, котрі зустрічають це Різдво не з родиною, а в холодних окопах на фронті, та тим, котрі поповнили небесний легіон українських захисників.

Віримо в нашу Перемогу та Збройні Сили України! Віримо, що вже незабаром будемо разом святкувати Новорічні та Різдвяні свята під мирним небом України. Тоді і будемо тішитися святковими вогнями новорічної ялинки. Сьогодні ж молимося за кожного захисника і чекаємо на повернення своїх Героїв до рідного дому!

 

Фото без опису  Фото без опису