ПРИЙНЯТО БЮДЖЕТ СНЯТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2024 РІК

  • 256

Міський голова Анатолій Шумко провів

ІІ пленарне засідання дев'ятнадцятої сесії міської ради.

Загалом було розглянуто 20 питань порядку денного. Зокрема, депутати прийняли бюджет Снятинської громади на 2024 рік - головний фінансовий документ, за котрим громада житиме впродовж наступного року.

Бюджет планували, як і минулого року, з урахуванням реалій воєнного стану. У зв'язку з незначниим ростом дохідності частини власних надходжень громади, а також зменшенням базової дотації з Державного бюджету, видаткова частина міського буджету вкрай обмежена та спрямована на нагальні потреби.

Так, більша частина бюджету спрямована на забезпечення безперебійного функціонування усіх важливих сфер життя нашої громади. Зокрема, в пріоритеті - підтримка Збройних Сил України, соціальна підтримка військовослужбовців та їх сімей, забезпечення освітньої та культурної галузей, медичної сфери, соціальний захист і соціальне забезпечення населення.

Також депутати:

  • заслухали звіт міського голови щодо діяльності виконавчих органів Снятинської міської ради та виконання Програми соціально - економічного та культурного розвитку Снятинської територіальної громади за 2023 рік. Анатолій Шумко прозвітував депутатам про підтримку Збройних Сил України протягом 2023 року. Так, лише цього року було придбано 13 квадрокоптерів для наших військових, наземну станцію радіозв'язку, генератори, бензопили, амуніцію, тощо. Він також зазначив, що основними орієнтирами бюджету громади і в наступному році залишається підтримка Збройних Сил України, а також впровадження заходів безпеки в громаді в умовах воєнного часу;
  • затвердили план роботи Снятинської міської ради та Виконавчого комітету Снятинської міської ради на 2024 рік;
  • розглянули ряд фінансових, земельних та інших важливих для життєдіяльності громади питань.

На завершення засідання Анатолій Шумко привітав депутатів, військовослужбовців та всіх мешканців громади з прийдешніми святами. "Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя та добрих звісток про мир в Україні. Нехай це Різдво буде останнім, яке ми зустрічаємо в умовах війни", - зазначив Анатолій Шумко.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської міської територіальної громади.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису