"БАТЬКО НАШ - БАНДЕРА, УКРАЇНА - МАТИ! МИ ЗА УКРАЇНУ БУДЕМ ВОЮВАТИ!"

  • 238

Сьогодні у Снятині вшанували пам'ять славного сина української землі Степана Бандери, який все своє життя присвятив благородній меті – боротьбі за суверенність рідної Батьківщини.

Вже традиційно до підніжжя пам'ятника лідера Українських Націоналістів у день його народження поклали квіти та запалили свічки пам'яті.

Степан Бандера для українців – це символ незламної боротьби, нашої нескореності, великої віри та щирої любові до своєї Батьківщини.

Свого часу Степан Бандера проголосив гасло «Бог і Україна», за яке уже не одне покоління, на жаль, віддає своє життя. Сьогодні український народ продовжує цю боротьбу, показуючи всім свою незламність.

Віддаючи данину пам’яті великому провідникові нації Бандері, який був і назавжди залишиться справжнім взірцем жертовності і вірного служіння Українській справі, ми вшановуємо кожного, хто поклав своє життя на вівтар її свободи і незалежності. Спільно просимо у молитві сили та незламності нашим мужнім захисникам і всім, хто сьогодні бореться за незалежність України.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису