КОЛЯДА - МОЛИТВА В ПІСНІ ЄДНАЄ УКРАЇНУ

  • 144

22 січня ми відзначаємо одне із знакових свят української держави - День Соборності України. Це свято увійшло в життя українців як свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен з нас є невід’ємною частиною вільної, незалежної, суверенної держави.

З цієї нагоди в Снятинському Будинку культури відбувся патріотично-мистецький захід "Коляда - молитва в пісні єднає Україну".

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять синів і доньок, котрі віддали своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

Для всіх присутніх лунали зворушливі віншування та чудові колядки у виконанні кращих художніх колективів Снятинської громади. Бо коляда - це молитва, а молитва творить дива.

Сьогодні ми продовжуємо берегти та примножувати наші традиції. У спільній молитві звертаємося до Бога і просимо у нього миру. Щодня доводимо свою згуртованість і спільне прагнення жити у вільній державі, яка сама визначає своє майбутнє.

Пам'ятаймо ціну, яку платимо за волю і свободу! Дякуємо Богу та нашим мужнім Воїнам Захисникам, які зберігають соборність і незалежність нашої держави ціною власного життя!

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису