ПОМИНАЛЬНІ ДЗВОНИ: Месюк Андрій Петрович

  • 111

Народився Андрій Месюк 12 грудня 1987 року в Чернівцях. У 1994 році на прохання дідуся Миколи Миколайовича та бабусі Софії Михайлівни Чекалюків, які працювали вчителями, пішов до першого класу Горішньозалучанської школи. Згодом продовжив навчання у гімназії № 1 м.Чернівці (нині ліцей № 8), проте усі шкільні канікули проводив у Горішньому Залуччі.

Пізніше здобував освіту в Буковинському, Західноукраїнському університетах та Львівському регіональному інституті державного управління за спеціальностями “Правознавство” та “Державне управління”.

Трудову діяльність розпочав у Чернівецькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  Працював інженером електрозв’язку ПАТ “Укртелеком”, інженером-технологом КП “Сігма” та інших підприємств.

У зв’язку з необхідністю догляду за хворою бабусею (1934 р.н.) зареєструвався у Горішньому Залуччі, звідки в перші дні широкомасштабної війни був призваний до Національної Гвардії України (в/ч 1241). Загинув Андрій 7 березня 2023 року на Луганщині під Кремінною. Похований на “Алеї почесних поховань” центрального кладовища м.Чернівці.

Без батька залишилося троє малолітніх дітей: дванадцятирічний син Андрій, п’ятирічний син Максим та однорічна донечка Вікторія.

Андрій дуже любив життя, був справжнім патріотом і великим оптимістом. Він свято вірив у нашу Перемогу.

Месюка Андрія Петровича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Схиляємося перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна, чинами якого уславлений Володимирів Тризуб.

 


Фото без опису

Фото без опису