У МІСЬКОМУ ПАРКУ В СНЯТИНІ ПЛАНУЮТЬ СТВОРИТИ "АЛЕЮ СЛАВИ" В ПАМ'ЯТЬ ПРО ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

  • 244


На жаль, кількість осиротілих сімей та родин полеглих Героїв у нашій громаді зростає. На сьогоднішній день більше 50 наших земляків віддали своє життя на вівтар незалежності України.

Нещодавно міський голова провів зустріч з родинами загиблих та обговорив проєкт створення в місті Снятині "Алеї Слави" в пам'ять про земляків, які віддали своє життя за Україну.

Родичі полеглих захисників підтримали пропозицію розмістити "Алею Слави" у міському парку біля пам'ятника Борцям за волю та незалежність України. Там планується встановити пам’ятні дошки зі світлинами полеглих воїнів Снятинської громади, враховуючи архітектурні, естетичні та функціональні аспекти згідно відповідних стандартів.

В ході розгляду питання "Про погодження місця розташування земельної ділянки для благоустрою території міського парку (облаштування "Алеї Слави" для почесного вшанування загиблих захисників Снятинської громади) члени Виконкому, оглянувши запропоновану територію, одноголосно підтримали дане рішення.

"Ми хочемо створити щось на зразок меморіалу, щоб люди могли вшанувати пам’ять загиблих земляків, своїх рідних та близьких, помолитися, покласти квіти, провести поминальні заходи", - зазначив міський голова.

Нехай світла пам’ять про наших земляків назавжди залишиться в серцях майбутніх поколінь...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису