Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вручив медаль міноборони "Золотий тризуб" військовослужбовцю Степану Лінецькому з Тулови

  • 65

За особисту мужність, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, Степана Лінецького нагороджено відзнакою Міністерства оборони України - медаллю «Золотий тризуб». Нагороду воїну вручив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал - полковник Олександр Сирський.

Степан Лінецький – військовослужбовець 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Як повідомляють в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримку, Степан швидко зарекомендував себе компетентним фахівцем та заслужив авторитет та повагу серед побратимів. За час ведення російсько-української війни неодноразово проявляв сміливість та рішучість.

Навесні 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, проявив мужність та розумну ініціативу. На закріпленій за ним бойовій машині, під щільним вогнем противника, уміло маневруючи, Степан доставляв штурмові групи на визначену ділянку та здійснював евакуацію поранених військовослужбовців.

Пишаємося нашими земляками, їх справами в ім’я України. Кожна така нагорода — це відзнака справжніх Героїв, котрі захищають нашу державу. Дякуємо воїнам за їхню мужність, за звитягу, за те, що вони щодня наближають нашу Перемогу!

Нехай небо над Україною якомога швидше стане мирним, а наші мужні захисники повернуться до своїх рідних домівок живими та неушкодженими!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису