СНЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

  • 20

Снятинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Послуги з організації харчування за ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги 

Відкриті торги у порядку визначеному «Особливостями здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022р. №1178 (зі змінами, далі – Особливості), №UA-2024-04-19-009704-a

218 000,00

 грн. з ПДВ

 

Вимоги до технічних та якісних характеристик предмету закупівлі обумовлені потребою Замовника саме в таких послугах які включають в себе послуги щодо забезпечення харчування (годування), приготування, організації доставки, подачі їжі та забезпечення комплектами їжі в спеціально відведених для цього місцях, що узгоджуються замовником та надавачем зазначених послуг.

Приготування, зберігання та транспортування готової їжі на всіх етапах повинно здійснюватися у безпечному середовищі. Готові страви фасуються порційно на одну особу у тарі (герметичні ємності та термоізоляційні бокси) надавача послуг, яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам з розфасуванням кожної страви по кількості порцій. Тара повинна забезпечувати збереження якості готової їжі під час транспортування та температурний режим. Для транспортування готової їжі використовують термоси або термовідра для перших страв та напоїв, лотки або контейнери для других страв та десертів, що щільно закриваються.

Послуги з організації харчування повинні бути якісними та відповідати вимогам діючих стандартів та вимогам законодавства, в тому числі Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Загальна кількість осіб, яким надаються послуги – орієнтовно до 40 дорослих осіб (кількість визначається відповідно до заявки, яка подається щомісячно). Послуги з організації харчування надаються щоденно (крім неділі), двічі на день (обід та вечеря) в спеціально відведених для цього місцях, що узгоджуються замовником та надавачем зазначених послуг (в межах м. Снятин, Івано-Франківська обл., Україна, 78301). Обід має складатися з чотирьох страв - закуска, перша страва, друга страва (гарнір, м'ясне/рибне), солодка страва, напій; вечеря – закуска, друга страва (гарнір, м'ясне/рибне), напій. Термін надання послуг (доставка готових страв) - 6 (шість) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом надавача послуг 2 рази на день: обід з 12:30 години по 13: 00 годину, вечеря – з 17:00 години по 17: 30 годину.

Продуктами харчування забезпечує Замовник.

Ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання тари на пакування та продуктів харчування, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним харчуванням.

Надавач послуг в кінці місяця надає замовнику Відомість видачі гарячих страв за місяць із зазначенням кількості комплектів їжі (обід, вечеря) за кожний день місяця зокрема.

Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Для визначення очікуваної вартості використано загальнодоступну інформацію щодо цін на аналогічні послуги в регіоні.

 

Інші статті

Всі статті