ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДВАДЦЯТЬ ПЕРШОЇ СЕСІЇ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 59

Міський голова Анатолій Шумко провів засідання сесії міської ради. Вже традиційно всі присутні молитвою вшанували пам'ять полеглих захисників України.

На розгляд депутатів виносилося 60 питань порядку денного. Зокрема:

Присутні заслухали інформацію про стан роботи із дотриманням законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку відділенням поліції № 1 м. Снятин Коломийського районного відділу поліції, доповідав начальник відділення поліції № 1 м. Снятин Володимир Антонюк. Одним із питань, на якому було акцентовано увагу, стало зростання кількості людей, котрих ошукали телефонні та інтернет-шахраї, в тому числі і в Снятинській громаді.

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців від аферистів, попережають про нові шахрайські схеми, закликають не переходити за невідомими посиланнями, а також радять бути обачними і дотримуватись елементарних заходів безпеки.

Депутати розглянули планове питання про хід виконання бюджету Снятинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

У ході сесії було затверджено Програму охорони та поліпшення стану навколишнього природного середовища в Снятинській територіальній громаді на 2024-2025 роки.

Затверджено план заходів Цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на 2024 рік у новій редакції.

Погоджено місце розташування земельної ділянки для благоустрою території міського парку (облаштування «Алеї Слави» для почесного вшанування загиблих захисників Снятинської міської територіальної громади).

️На сесії достроково припинено депутатські повноваження депутата Снятинської міської ради Шиньковської Марії Василівни відповідно до поданої нею заяви.

Розглянуто питання про літературно - мистецьку премію імені Марка Черемшини.

Затверджено Положення про премію ім. Романа Сімовича для обдарованих дітей - вихованців Снятинської дитячої музичної школи та Джурівської дитячої школи мистецтв ім.Ярослава Барнича.

Також депутати прийняли низку земельних, фінансових питань, питань щодо комунальної власності та інші.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської міської територіальної громади.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису