У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ - ЛІКВІДАТОРІВ ТА ЖЕРТВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

  • 57

 

26 квітня минає 38 рoків з тoгo дня, кoли світ став свідкoм найбільшoї технoгеннoї катастрoфи 20-гo стoліття – Чoрнoбильськoї аварії.

Сьогодні у Свято-Троїцькому Соборі м. Снятин відбулася поминальна панахида за загиблими ліквідаторами, котрі не повернувся із зони катастрофи, і хто пішов з життя протягом цих 38 років.

У щирій молитві присутні схилили голови перед пам'яттю тих, хто ціною власного життя захистив людство від наслідків тієї страшної аварії.

Після панахиди ліквідатори, представники міської ради та мешканці громади зібралися біля пам’ятного знаку “Жертвам Чорнобильської трагедії”, щоб покласти до підніжжя квіти, запалити свічки пам’яті та згадати подвиг Героїв, котрі безстрашно ліквідовували наслідки катастрофи.

Сьогодні ми висловлюємо слова вдячності всім, хто дав нам можливість зустрічати цю весну. Вічна пам'ять Героям, котрі пожертвували своїм життям, врятували країну і світ від жахливих наслідків, які могли бути. Низький уклін та велика шана тим ліквідаторам, котрі сьогодні з нами. Нехай Господь дасть вам міцного здоров'я, мирного неба та довгих років життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису