«Ми надія твоя, Україно!»

  • 76

Сьогодні, 10 червня, в приміщенні Снятинського будинку культури відбувся урочистий захід «Ми надія твоя, Україно!», з метою нагородження обдарованих дітей та їх педагогів-наставників.

Виконавчим комітетом Снятинської міської ради виділено кошти на преміювання учнів, які, незважаючи на всі складності 2023/2024 навчального року, стали переможцями ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, а також вчителів, які їх підготували.

Під час урочистостей відзначено грамотами та грошовими винагородами 111 учнів, 4 учнівські колективи та 69 педагогів.

З вітальним словом виступили заступник міського голови Василь Анатійчук, начальник Відділу освіти, молодіжної політики та спорту Андрій Данильчик та голова Снятинської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Світлана Іванівна Карп’юк, які щиро подякували учням та вчителям за гідну презентацію нашої громади на обласному і Всеукраїнському рівні.

Бажаємо здобувачам освіти і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані талантів. А наставникам – професійного успіху, творчих звершень та невпинного руху вперед в освітньому просторі.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису