ПОМИНАЛЬНІ ДЗВОНИ: САВОЙКО ПЕТРО МИХАЙЛОВИЧ

  • 95

Савойко Петро Михайлович народився 16 травня 1979 року в Снятині. Все дитинство і роки юності пройшли в рідному Августдорфі. Він був простою людиною, яка багато помилялася в житті. Та служба в армії змінила його. Петро служив у морфлоті і вже тоді не любив російську мову. В армії він вів щоденник, перечитуючи який ми розуміємо, що ще тоді він давав москалям відсіч, дав і тепер. Тільки ціною свого життя...

Сльози ніколи не загоять рану, не вщухне біль, яка з'їдає нас потрохи зсередини.

Петро Савойко пішов на захист нашої Батьківщини 8 вересня 2022 року. Весь час був на Запорізькому напрямку. Рідні завжди з нетерпінням чекали на його дзвінок, серце розривалося на частинки від почутого, але його "все буде добре" заспокоювало. Був добрим другом для побратимів, кажуть, що він був завжди радісною людиною, позитивною, а найголовніше – не боявся смерті, добросовісно виконував поставлені завдання.

Загинув Савойко Петро Михайлович 26 липня 2023 року у бою за Україну. Він залишився в серцях рідних назавжди добрим, щирим і усміхненим. Вічна і світла пам'ять про тебе, наш Герою! Спочивай з Богом!

 

Фото без опису

Фото без опису