Сортуємо сміття!

  • 59

 

В процесі своєї життєдіяльності людина, навіть не бажаючи, та все ж є причиною того, що кількість сміття невпинно збільшується. Особливо небезпечними для довкілля є неорганічні відходи, які складаються зі штучних матеріалів: пластик, скло. 

Одним із основних способів раціонального поводження з відходами є сортування сміття, його роздільне збирання і відповідно повторна переробка. З огляду на існуючу проблему, у Снятинській громаді запроваджено роздільне збирання твердих побутових відходів. Для цього в місті та всіх селах громади вже встановлено 330 сітчастих контейнерів для пластику та скла.

Щоб система роздільного збору сміття була ефективною, необхідна активна участь кожного з нас. Якість сортування сміття залежить від свідомості і бажання населення долучитися до такої практики.

Закликаємо мешканців не бути байдужими та усвідомити всю важливість даного питання і з відповідальністю віднестися до процесу сортування сміття.

Також нагадуємо, що організоване збирання побутових відходів та перевезення до місця захоронення здійснює ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ», з яким можна укласти договір.

Маємо надію, що спільними зусиллями зможемо досягти важливої мети – збереження природних ресурсів і покращення екологічного стану нашої громади.

Інформує відділ економічного розвитку міської ради

 

Фото без опису

 

Інші інше

Всі інше