У СНЯТИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МЕДИКА

  • 193

У Снятинському будинку культури відзначили День медичного працівника. Розпочинаючи захід, усі присутні вшанували пам'ять загиблих лікарів та всіх полеглих захисників хвилиною мовчання.

Міський голова Анатолій Шумко привітав медиків з професійним святом та подякував за їхню працю.

"Висловлюю слова вдячності всім медичним працівникам, котрі дбають про здоров'я мешканців нашої громади, щодня рятують життя людей. Дякую всім ветеранам медичної галузі. Особливі слова подяки сьогодні - лікарям, котрі надають допомогу нашим захисникам на передовій, а також їх колегам з-за кордону, котрі лікують наших військових в Україні та за її межами. Ваша праця є неоціненною в умовах війни!

Сьогодні ми висловлюємо шану, повагу і співчуття всім сім'ям загиблих захисників нашої громади. Бажаємо швидкого одужання нашим пораненим військовим, котрі зараз знаходяться в лікарнях та госпіталях.

Протягом останніх років нам вдалося чимало зробити задля покращення в медичній галузі громади. Тож від імені депутатського корпусу, членів Виконавчого комітету вітаю всіх медиків з прийдешнім святом. Бажаю міцного здоров’я, успіхів, наснаги, миру, добра, сімейного затишку та благополуччя", - побажав Анатолій Шумко.

За багаторічну сумлінну працю, професійність, особистий внесок у надання медичної допомоги населенню, чуйність і милосердя, відданість справі Грамотами та Подяками відзначено кращих працівників Снятинської багатопрофільної лікарні та Снятинського центру первинної медико-санітарної допомоги.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Інші новини

Всі новини