Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» очима суб’єктів пробації

  • 23

 

Цього року Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять ІV Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

Метою конкурсу культурно-освітнього розвитку є формування у дітей, підлітків та осіб молодіжного віку національної ідентичності, патріотичного виховання, соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, популяризація волонтерської діяльності в умовах воєнного стану.

Відбудова та розвиток України не можливі без молоді, адже вона є не просто рушієм змін, а й силою, яка готова боротися за своє майбутнє, ставати справжніми та сучасними лідерами зі свіжим поглядом на світ.

Не залишився осторонь цієї події й Коломийський районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області. Так, 6 серпня 2024 року, у приміщенні органу пробації до конкурсу було залучено суб’єктів пробації молодіжного віку. Вони виконали малюнки кольоровими олівцями на папері формату А4, де кожен відобразив своє бачення, що для нього є Україна, які асоціації у них виникають з Україною. Далі фото малюнка було направлено на електронну адресу, де серед сотень інших заявок учасників конкурсу будуть обирати переможців.

Результати конкурсу опубліковуватимуться в мережі Інтернет на ресурсах Благодійного фонду, а диплом учасника конкурсу можна буде отримати в електронному форматі за окремим запитом на електронну пошту.

Віримо у перемогу суб’єктів пробації та впевнені, що їхнє життя обов’язково буде світлим, як і представлені на конкурс малюнки.

Детально про конкурс: https://bit.ly/3SmiU5g

 

Фото без опису  Фото без опису