Щодо проведення «наздоганяючої» кампанії з вакцинації проти кашлюку, дифтерії та правцю серед дитячого населення та проти дифтерії і правцю серед дорослого населення Івано-Франківської області»

  • 26

 

Лікар-епідеміолог  Снятинського відділу Коломийського районного відділу державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб  МОЗ України» Макаренко С.В. прийняв участь 28.08.2024 року  у   серпневій педагогічній конференції відділу  освіти, молодіжної політики  та спорту Снятинської територіальної громади Коломийського району  для керівників закладів освіти, які працюють  в   Снятинській територіальній громаді  на тему «Щодо проведення «наздоганяючої» кампанії з вакцинації проти кашлюку, дифтерії та правцю серед дитячого населення та проти дифтерії і правцю серед дорослого населення Івано-Франківської області». Було наголошено на тому, що профілактичні щеплення є найважливішою ланкою специфічної профілактики  інфекційних захворювань. Підкреслено  важливу  роль педагогічних працівників у формуванні в батьків та дітей прихильного ставлення до проведення профілактичних щеплень .

Також було наголошено про необхідність педагогічним працівникам захисти себе та своїх рідних  від захворювання на грип та коронавірусну інфекцію (Covid-19)шляхом отримання відповідних щеплень зареєстрованими  в Україні вакцинами.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Інші статті

Всі статті