Урок «Хочеш мати друга, будь другом»

  • 56

 

Щорічно 28 вересня відзначається Всесвітній день боротьби зі сказом. Цей день покликаний привернути увагу до проблеми поширення цієї хвороби, а також до її наслідків.

Снятинським відділом Коломийського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводиться просвітницька робота у вигляді відкритих уроків серед дітей щодо безпечного поводження з тваринами та профілактики сказу.

Спеціалісти Снятинського відділу Коломийського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відділу провели урок присвячений безпечному поводженню з собаками та тваринами з учнями молодших класів Устянського ліцею імені С.Грицяка Снятинської міської ради.

В.о. начальника Снятинського відділу Коломийського районного управління ГУ ДПСС Драганюк Р.В. провів відкритий урок на тему: "Хочеш мати друга? Будь другом!"

Постер у вигляді комікса «Чому не можна гладити незнайомих тварин?»

За допомогою демонстраційних матеріалів, школярів та педагогів ознайомлено,як необхідно поводитися з домашніми улюбленцями та безпритульними тваринами, як діяти у випадку покусу, як проявляється хвороба та які має наслідки, про необхідність та важливість вакцинації тварин.

Вакцинувати тварин проти сказу – обов’язок кожного власника.

Особлива увага була приділена профілактиці сказу- небезпечного захворювання , яке може передаватися від тварин до людей.

Наголошуємо! Своєчасна вакцинація та обережне поводження з невідомими тваринами є ключовими для захисту здоров’я.

Щиро дякуєм педагогам та учням, які взяли активну участь просвітницькому заході.

Ми і надалі будемо проводити цікаві пізнавальні уроки, щоб більше дітей ланцюжком добра розповсюджували цікаву та корисну інформацію про профілактику сказу.

Фото без опису  Фото без опису