Скло та пластик окремо!

  • 27

Впровадження роздільного збирання сміття в громаді є одним з основних кроків  в сфері управління відходами та суттєвим елементом благоустрою.

Роздільний збір пластикових та скляних відходів у спеціальні контейнери - це й викорінення таких явищ як стихійні звалища, впорядкування місць збору сміття, а у кінцевому результаті – набуття нашими населеними пунктами цивілізованого, естетичного вигляду.

Не таємниця, що цьому передувала інформаційна кампанія з детальним роз’ясненням порядку й переваг роздільного сортування сміття.

На сьогодні можливість сортувати сміття (скло та пластик) є у всіх населених пунктах, а кількість встановлених спеціальних контейнерів сягає 450.

Переважна більшість наших громадян до запровадженого у громаді порядку поводження зі сміттям ставляться із розумінням й всіляко підтримують його.

Однак, мають місце випадки вивезення  та складання у місця збору пластику та скла (в контейнери та біля них), твердих побутових відходів, що не лише зводить нанівець естетичний вигляд  вулиць громади, але й несе неабияку санітарно-епідеміологічну загрозу.

Снятинська міська рада звертається з проханням відокремлювати скло та пластик із загального сміття та власним прикладом заохочувати інших, використовувати спеціальні контейнери для скла та пластику лише за призначенням.

Дбаймо про чистоту громади та її майбутнє!

 

З повагою, Снятинська міська рада

Інші новини

Всі новини