До школи - на автобусі

  • 1160

Учні Джурівського ліцею влаштували справжнє свято. А подія, яка зібрала сьогодні усіх на шкільному подвір'ї, - шкільний автобус, який нещодавно отримав цей опорний заклад.

   На свято учні запросили і представників міської та обласної рад, за сприяння яких ліцей і отримав довгоочікуваний подарунок.

  За словами заступника голови Івано-Франківської обласної ради Василя Гладія, учні Джурівського ліцею своїми знаннями та високими результатами заслужили на комфортне перевезення у новенькому автобусі.

  "Ми і надалі зробимо все від нас залежне задля розвитку освітньої галузі громади та сприятимемо покращенню матеріально - технічної бази освітніх закладів", - зазначив міський голова Анатолій Шумко.

  Після освячення отцем Ярославом шкільного автобуса учні молодших класів разом з гостями здійснили першу символічну поїздку.

   Джурівський ліцей вже давно очікував на власний шкільний автобус, і завдяки тому, що цей заклад став опорним, мрії дітей здійснилися.

   Учні ліцею були надзвичайно задоволені подарунком. Відтепер вони зможуть не лише вчасно приїжджати на навчання до ліцею, але й їздити на цікаві екскурсії. А представники учнівського самоврядування ліцею навіть спрбували себе у ролі журналістів та взяли інтерв'ю у гостей свята.