РОЗПОЧАЛИ РІК З РЕКОНСТРУКЦІЇ МІСЬКОГО СТАДІОНУ

  • 290

    Снятинська міська рада розпочала реалізацію проєкту “Капітальний ремонт міського стадіону “Колос”. На даний час проводиться капітальний ремонт адміністративно - побутового комплексу: заміна внутрішнього та зовнішнього оздоблення будівлі, обладнання систем опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, електропостачання та ряд інших робіт.
    Основні кошти для реалізація цього проєкту (90 %) надійдуть з Державного бюджету, частина коштів (10 %) - з місцевого.
    Проєкт планується реалізувати впродовж 2022-2023 років. Передбачено провести капітальний ремонт трибун, бігових доріжок та спортивних секторів, кас, спортивного ядра, зовнішнього освітлення, спортивного майданчику, облаштування міні-футбольного поля та тренажерного майданчику, капітальний ремонт мереж водовідведення та водопостачання і інші роботи.
    Реалізація такого проєкту не тільки покращить спортивну інфраструктуру громади, але і створить належні умови для регулярних занять такими видами спорту, як легка атлетика (біг, стрибки, штовхання ядра, метання диска, метання списа), футбол і інші, а також допоможе залучити молодь та жителів громади до заняття спортом, сприятиме своренню платформи для проведення різноманітних масових спортивних заходів.

Фото без опису  Фото без опису  200Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису