ПРОБНЕ ЗНО

  • 203

    Снятинський центр професійного розвитку педагогічних працівників інформує.
    Для того, щоб знизити рівень тривоги з приводу процедури ЗНО, варто пройти пробне тестування.
  Мета пробного ЗНО – ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
    Такий досвід допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, уникнути зайвого хвилювання та зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань.
    Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 розпочалася 5 січня і триватиме до 22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на  сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість одного тестування складає 282 грн.
    Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО та запрошення – перепустка, яку потрібно роздрукувати самостійно.
    Пробне тестування з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня.
     У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
     При вході до пункту проведення пробного ЗНО учасник повинен пред’явити такі документи:

  • запрошення; 
  • паспорт (свідоцтво про народження) або інший документ, що посвідчує особу.

    Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.