Снятинський центр первинної медико-санітарної допомоги інформує:

  • 963

2 лютого 2022 року відбулася презентація перших результатів Проєкту “Облаштування дитячого кутка в амбулаторії загальної практикисімейної медицини cела Стецева”.

Для найменших відвідувачів закладу відкрита нова локація – дитячий куточок облаштований дитячими меблями, іграшками, телевізором, модульним конструктором, травмозахисним покриттям, тощо.

Проєкт має на меті формування прихильності до відвідування амбулаторії дітьми, що, в свою чергу, дасть можливість медичним працівникам регулярно бачити своїх маленьких пацієнтів, постійно моніторити їх стан здоров’я та фізичний розвиток, вакцинувати згідно календаря щеплень, пропагувати здоровий спосіб життя. Через зменшення фактору стресу від відвідування медзакладу прогнозується поліпшення стосунків між дітьми та їх батьками з медичним працівниками.

Автори ідеї Проєкту та його виконавці – адміністрація Снятинського центру ПМСД та працівники амбулаторії с. Стецева. Партнер Проєкту – Снятинська Мр, яка здійснює інформаційний супровід та співфінансування.

Проєкт реалізується в рамках пітчингу в Івано-Франківській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується European Union in Ukraine та British Council Ukraine в партнерстві з NGO Youth Platform ГО "Молодіжна Платформа" #activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису